Unifocale bril

Wie jong is en op afstand of dichtbij niet scherp ziet krijgt enkelvoudige glazen in zijn of haar bril. Dit zijn brillenglazen die bijziendheid (min), verziendheid (plus) en astigmatisme (cylinder) corrigeren. De glazen worden in verschillende diktes en kwaliteit (design van het glas) geleverd. De dikte is afhankelijk van de sterkte en brekingsindex (n).

High index glazen zijn gemaakt van een materiaal met een brekingsindex van minimum 1.60 en kan oplopen tot 1.76. Het voordeel van deze glazen is dat het materiaal harder is en minder vergroot of verkleint, wat esthetisch mooier is. Omdat deze glazen harder zijn, zijn ze ook geschikt voor randloze monturen.

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige precisiebrillenglazen op maat, die veel meer te bieden hebben dan alleen de juiste sterkte.

Dankzij de exacte meting van alle aspecten van uw gezichtsvermogen en het gebruik van innovatieve technologieƫn kunnen we brillenglazen produceren die vanuit elk standpunt perfect afgestemd zijn op uw ogen. Het resultaat is het grootst mogelijke gezichtsveld en haarscherp en contrastrijk zicht, zelfs in de schemering. Kortom: een nieuwe en ongeƫvenaarde kijkervaring!

Psst..! Heb je onze actie al gezien?

Krijg je 2e paar glazen cadeau !

https://optiekdepreter.be/actie/