Kinderbrillen


Leuke en stoere kinderbrillen!

Waar een bril voor volwassenen meestal draait om kwaliteit en design moet een bril voor kinderen leuk zijn en tegen een stootje kunnen! Bij Optiek De Preter kan u uit een ruim assortiment een mooie kinderbril kiezen. Door het brede aanbod van verschillende brillenmerken vindt u altijd iets leuks voor elk budget.

Bij het kiezen van de glazen bieden wij een op maat gemaakt glas aan dat perfect de vorm van het montuur volgt. Dit resulteert in dunnere en lichtere glazen.

Optiek De Preter is volledig geconventioneerd, waardoor u van een maximale terugbetaling kan genieten bij ieder ziekenfonds.

MyCon glazen – Een nieuwe oplossing voor kinderen met Myopie. Bijziendheid tegengaan met een kinderbril.

Of het nu gaat om tablets, computers of huiswerk, de kinderen van vandaag concentreren zich meer op de dingen voor hun neus dan dat ze tijd buiten doorbrengen. Dit gedrag leidt ertoe dat steeds meer kinderen bijziendheid ontwikkelen – ook bekend als myopie. In 2020 was meer dan een derde van de wereldbevolking bijziend. Dit aantal zal in 2050 naar verwachting zelfs toenemen tot 50%.

De experts van Rodenstock hebben een oplossing ontwikkeld: Rodenstock MyCon. Deze kinderglazen zijn speciaal ontworpen om bijziendheid te corrigeren, zorgen voor scherp zicht en gaan de progressie van bijziendheid tegen*.

Nanovista: de robuuste stoere kinderbril.
Chloé:
Voor de meest modieuze kids is er Chloé.
Jacadi:
Authentiek en tijdloos, met altijd leuke kleuren en patronen.
Catimini:
Expressieve vormen en kleuren.

Wij zijn er eventjes tussenuit.

De winkel is gesloten tot en met 3 januari