Beeldschermbril

Klaar voor een digitale werkdag met een beeldschermbril.

Op het werk moeten uw ogen zich steeds aanpassen aan verschillende afstanden: van uw bureau en monitor tot uw collega’s. Dit kan erg vermoeiend zijn. Beeldschermwerk leidt vaak tot droge ogen, hoofdpijn of gespannen nek- en schouderspieren. De oplossing: een beeldschermbril met beeldschermglazen van Rodenstock.

Zit u veel achter uw computer en kunt soms moeilijk lezen wat er er op het scherm staat, of hebt u ’s avonds hoofdpijn of pijn in uw nek? U kunt dan veel baat hebben bij een goede beeldschermbril. Hij zorgt voor scherp zicht op typische werkafstanden en vergemakkelijkt oogbewegingen tijdens uw werkzaamheden. Dit is niet alleen beter voor uw ogen: U bent ook verlost van gespannen spieren, ingespannen samenknijpen van uw ogen en onnatuurlijke lichaamshoudingen. Hierdoor kunt u ontspannener werken.

Een leesbril is gewoonlijk geoptimaliseerd voor een leesafstand van 40 cm, terwijl een monitor meestal verder weg staat. Dit zorgt ervoor dat u constant vooroverleunt om scherp te zien. En bij grotere afstanden – bijvoorbeeld wanneer u met een collega praat – moet u uw bril telkens afzetten. Een beeldschermbril daarentegen is specifiek ontworpen voor de vereisten van uw werkplek. U voorkomt hiermee een slechte houding en kunt vlotter en comfortabeler werken.

Psst..! Heb je onze actie al gezien?

Krijg je 2e paar glazen cadeau !

https://optiekdepreter.be/actie/