Multifocale bril

Een multifocale bril biedt scherp zicht op alle afstanden, zonder dat u van bril hoeft te wisselen. Heeft u bijvoorbeeld een ‘gewone’ bril en wisselt u op een dag meerdere malen af met bijvoorbeeld een leesbril? Dan biedt een bril met multifocale glazen de uitkomst. Doordat er meerdere sterktes in één glas verwerkt zitten, wordt scherp en prettig zicht op alle afstanden gegarandeerd. Zo ziet u de wereld op haar allermooist, zónder continu te moeten wisselen van bril. Geen problemen meer met het vergeten van uw extra bril. Alle oplossingen komen nu samen in slechts één montuur. Handig, fijn én efficiënt!

Vanaf Mei 2022 zijn we trots om een nieuwe generatie multifocale glazen aan te kunnen bieden!

Tegenwoordig produceren de meeste fabrikanten van multifocale brillenglazen brillenglazen op basis van een standaard oogmodel. In 98% van deze gevallen wijken de biometrische parameters van een standaard oogmodel af van de werkelijke waarden van het individuele oog. Dit betekent dat brillenglazen niet precies zijn afgestemd op de behoeften van de ogen van het individu.

Van nauwkeurige oogmeting naar echt precisiezicht met biometrische intelligentie.

Met B.I.G. VISION® creëert Rodenstock een paradigmaverschuiving in de productie van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van elk oog. Door brillenglazen te produceren op basis van de individuele gegevens van het oog, worden brillenglazen gecreëerd die het scherpst mogelijke zicht bieden.


Bij Rodenstock bepalen we de biometrische gegevens van het hele oog. Dit omvat de lengte en enkele duizenden datapunten in het oog – hierin gaan we veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek. Deze gegevens worden direct in het brillenglas geïntegreerd, waardoor een constructieproces ontstaat dat resulteert in ’s werelds meest nauwkeurige brillenglas. En brildragers profiteren van het scherpste zicht voor elke hoek en elke blik, ongeacht waar ze kijken.

Om het niveau van biometrische precisie te onderstrepen dat we met Biometrisch Intelligente Glazen (B.I.G.) op basis van exacte oogmetingen met de DNEye scanner leveren, noemen we ze nu: B.I.G. Exact™.

Psst..! Heb je onze actie al gezien?

Krijg je 2e paar glazen cadeau !

https://optiekdepreter.be/actie/